Onze vereniging organiseert ook workshops!

Wilt u ook een leuke, unieke en spannende ervaring opdoen voor uw verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of andere speciale gelegenheid?

Hiervoor worden speciale workshop handboogschieten georganiseerd.
Dit bestaat uit het volgende:

Ontvangst
– Inleidende (veiligheid) instructie
– Korte demonstratie
– Zelf zo veel mogelijk pijlen schieten
– Pauze
– Wedstrijd.

Omschrijving:
De deelnemers worden bij binnenkomst ontvangen met koffie en soesjes (of iets anders, in onderling overleg). Daarna wordt er door één van de instructeurs een inleidend praatje gehouden over het handboogschieten en natuurlijk worden vragen van de deelnemers beantwoord.

Na de inleiding geven onze instructeurs een demonstratie.
En dan is de beurt aan de deelnemers om zelf de boog ter hand te nemen en onder deskundig toezicht van de begeleiders zoveel mogelijk pijlen te schieten. Tegen het einde van de workshop is er een pauze waarin de deelnemers even kunnen uitblazen en hun ervaringen uitwisselen.
Na de pauze gaan we weer de zaal in om de avond af te sluiten met
een spannende wedstrijd.

De kosten voor deze leuke, leerzame en sportieve avond bedragen € 250,- voor een groep van maximaal 18 personen, elke persoon meer kost € 10,- extra. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Uit ervaring weten wij dat men in het geheel niet had verwacht zo’n leuke avond te zullen beleven. Wij weten dan ook alle verwachtingen te kunnen overtreffen wanneer u een workshop handboog-schieten bij ons organiseert.

Neem voor meer informatie contact met ons op!